top of page
gastronomy-great-outdoors-capturing-flavors-nature_edited.jpg

Zomervuur

Duik met ons in de wereld van outdoor living, waar de geur van sissende BBQ's en de gezelligheid van de buitenkeuken je tegemoet komen. Verwen je smaakpapillen met heerlijk eten en verfrissende drankjes terwijl we je meenemen op vakantieuitstapjes door eigen land. En dat is nog niet alles - geniet van boeiende gesprekken met bekende Vlamingen die zich ook nog eens van hun sportiefste kant laten zien. 

Met een looptijd van twee maanden biedt 'Zomervuur' een uitgelezen kans voor sponsors en partners om zich in de schijnwerpers te plaatsen. Dankzij onze 360°-aanpak ben je als partner zowel op televisie als online voortdurend in beeld, wat een ongekende exposure garandeert. 

Outdoor Cooking

Zomervuur: het ultieme zomeravontuur met een vleugje passie voor koken en ontdekken! Stap in ons gevarieerde zomerprogramma, waar het bereiden van overheerlijke gerechten in de buitenlucht centraal staat. Onze enthousiaste programmahost verwelkomt experts op een prachtige locatie en gaat samen met hen aan de slag in de buitenkeuken. Van verbluffende BBQ-creaties tot slimme kooktips voor de fijnproever die altijd wil blijven leren, we ontdekken samen dat de BBQ veel meer te bieden heeft dan alleen vlees en vis. 

De buitenkeuken

Maar wacht, er is meer! We zorgen ervoor dat je goed geëquipeerd bent in de buitenkeuken, met de nieuwste elektrische apparaten die het koken nog leuker maken. 

zomerse sfeer
Zomerse drankjes

En wat is een zomerse culinaire ervaring zonder een verfrissend drankje of een glas wijn? Onze smaakvolle selectie zomerdranken staat altijd paraat om jouw culinaire avontuur compleet te maken. 

Alsof dat nog niet genoeg is, verwelkomen we ook enkele bekende gezichten in Zomervuur. Elke aflevering dagen we een BV uit voor een spannend potje padel met onze host. Tijdens deze ontspannen momenten delen ze hun verhalen en krijgen we een unieke kijk in het leven van bekend Vlaanderen. En aan het eind van de zomer zullen we zien wie van hen het best een balletje kan slaan.

Bekend bezoek
Praatgast

Ben jij bezig met een fantastisch zomerinitiatief dat je extra onder de aandacht wil brengen? Of kan jouw product nog wat extra naamsbekendheid gebruiken? Onze praatgastformule biedt je de kans om tijdens een vlotte babbel alles te vertellen over jouw initiatief.

interview
Kajak
Toeristische Reportage

Laat ons onze kijkers op een dynamische manier kennis maken met jouw stad, gemeente, recreatiedomein, attractiepark... 

Kijkerswedstrijd

Je kunt ook iets weggeven! Of anders gezegd, onze kijkers kunnen iets winnen. Aan het einde van elke aflevering geven we een leuke prijs weg die jij kan schenken als sponsor. Een citytrip, een busreis, een wellnessdagje...alles kan en alles mag!

Pakketten partnerships
  • integratie in programma als rubriek

  • publi-artikel op website

  • publicatie op website

  • logo in trailer + eindgeneriek

  • tagging in berichten op socials (1 per week)

  • 10 dagen spots 20'' (floating) = 150 uitzendingen

  • billboardspot bij trailer en uitzending

  • online banners 1 Mio impressies

  • 3 influencer posts door host

Niet twijfelen, gewoon doen! 
bottom of page