top of page
calm-teenager-with-sun-background_edited.jpg

Nieuw bij
TV PLUS

TV PLUS, het lifestyle- en entertainment merk van RTV, lanceert dit najaar een nieuw weekendprogramma en jij kan partner worden. 

Anke Goergen

Vanaf september brengt presentatrice Anke Goergen de beste tips en trends op het gebied van mode, koken, reizen, wonen, hobby’s & vrije tijd rechtstreeks in de huiskamers van een breed publiek. 

 

Bereik maximale exposure voor jouw merk met ons uitgebreide uitzendschema op tv, dat het hele weekend loopt en herhalingen biedt op weekdagen. Voeg daarbij de kracht van ons online bereik via tvplus.be en onze levendige sociale mediakanalen, en je hebt een winnende combinatie. Bereik meer dan 200.000 kijkers en potentiële klanten via een van de grootste regionale omroepen in Vlaanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw merk te ontdekken en profiteer van een ongeëvenaarde visibiliteit voor uw producten en diensten. Samen brengen we het goede leven op TV PLUS! 
Lifestylereportage

In een 3 minuten durende lifestylereportage krijgt uw product of dienst volop de aandacht. Dankzij de sterke redactionele insteek van de reportage heeft deze een grote impact op de kijker. Anke Goergen zal het product gebruiken of de dienst ervaren, terwijl ze de voordelen en unieke kenmerken toelicht. Door korte interviews met u of één van uw medewerkers zorgen we ervoor dat de kwaliteit en expertise van uw aanbod duidelijk tot uiting komen. 

2149066382.jpg
Studiogesprek
Image by Sunguk Kim

Een studiogesprek met Anke Goergen biedt een aantrekkelijk alternatief voor de lifestylereportage. In een ontspannen en professionele setting kan Anke in gesprek gaan met een expert van uw firma. Dit biedt de kans om dieper in te gaan op de unieke aspecten en voordelen van uw product of dienst. Indien nodig, kunnen we het gesprek verrijken met enkele covershots die in uw bedrijf zijn gedraaid, waardoor de kijkers een compleet beeld krijgen. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een sterke betrokkenheid en maakt uw merk nog toegankelijker voor het publiek.

Visibiliteit
  • Uitzending in weekendlus TV PLUS

        (op het kanaal van RTV; zaterdag 10u30 tot zondag 18u00) 

  • Herhalingen op weekdagen (10 herhalingen) 

  • Reportage/gesprek gepubliceerd op tvplus.be 

  • Social media TV PLUS worden ingezet als aanjagers naar de online reportage/gesprek 

  • Integratie in programmatrailer (4 dagen) 

Niet twijfelen, gewoon doen! 
bottom of page