top of page
Strand-vakantie

Hallo Zomer

Is het al tijd om de winterjassen op te bergen of ben ik te vroeg? Nee, de temperaturen stijgen en ik zie hier en daar al wat blote benen. Markeer juli en augustus in je agenda want ‘Hallo Zomer!’ komt eraan! 
Voor wie ‘Hallo Zomer!’ nog niet kent, stellen we graag het format even voor. "Hallo Zomer!"is het toeristische zomerprogramma van TV PLUS. Na zes succesvolle seizoenen zijn we klaar om weer op pad te gaan want er valt nog zoveel moois te ontdekken in België.

Komen we bij jou langs? 

MaartenAnke.jpg
Locatiehost

Als locatiehost ontvang je Anke Goergen of Maarten Cox voor de opnames van de presentatieteksten. Met hun zonnige stemgeluid presenteren ze het programma telkens vanop een andere locatie.

 

Zorg zelf voor de zomerse sfeer in "Hallo Zomer!". Welk idyllisch decor heb jij voor ons in gedachten?

Praatgast

Ben jij bezig met een fantastisch zomerinitiatief dat je extra onder de aandacht wil brengen? Of kan jouw product nog wat extra naamsbekendheid gebruiken? Onze praatgastformule biedt je de kans om tijdens een vlotte babbel alles te vertellen over jouw initiatief.

interview
Kajak
Reportage

Laat ons onze kijkers op een dynamische manier kennis maken met jouw stad, gemeente, recreatiedomein, attractiepark... Maarten Cox beleeft het samen met jou vanop de eerste rij. Laat ons zien wat we al die tijd gemist hebben.

Hotel en B&B

Toerist in eigen land, het is geen onbekend fenomeen meer. Heb jij een prachtig hotel en/of een charmante B&B die onze kijkers zéker eens moeten bezoeken? Dan komen we binnenkort graag bij je langs om dat in beeld te brengen.

Hotelkamer
Muziekfestival
Uit-tips

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je dat graag onder de aandacht brengen? Dan zijn de uit-tips iets voor jou. Een dynamische presentatie ondersteund door grafisch beeldmateriaal brengt alle belangrijke informatie op een duidelijke manier tot bij onze kijkers.

Product Placement

Elke week vertelt een bekende Vlaming over zijn of haar zomerplannen. Doen ze dat met een lekkere cocktail van jouw merk? Of misschien zitten ze wel in een prachtige tuinset met jouw logo erop? Product placement kent vele vormen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

ijslollys
Kijkerswedstrijd

Je kunt ook iets weggeven! Of anders gezegd, onze kijkers kunnen iets winnen. Aan het einde van elke aflevering geven we een leuke prijs weg die jij kan schenken als sponsor. Een citytrip, een busreis, een wellnessdagje...alles kan en alles mag!

Niet twijfelen, gewoon doen! 

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld maar heb je nog een extra duwtje in de juiste richting nodig? Bekijk dan zeker deze video met de leukste momenten van de afgelopen seizoenen.

Ben je helemaal mee? Top! Stuur onze media-adviseur een mail via commercieel@rtv.be of bel +32 14 59 15 25 voor nog meer informatie. Laten we klinken op een zonnige zomer en hopelijk tot snel!

bottom of page