top of page
nieuw bij TV PLUS
 

“Chestnuts roasting on an open fire. Jack Frost nipping at your nose.”

Een gezellige winterperiode, wat wil een mens nog meer? Een toffe wintervakantie of inspiratie voor een knisperende winter BBQ? Misschien begin je in oktober al met je kerstversiering uit te pakken of zoek je uitdagende activiteiten voor de hele familie?

TV PLUS heeft deze winter het ideale tv-format voor jou! “Hallo Winter!”.

Het winterse broertje van “Hallo Zomer!” zorgt in december en begin januari zes weken lang voor topentertainment op televisie én online.

City Marketing

Wil jouw stad of gemeente de lokale middenstand extra ondersteunen?

Dan is een dynamische reportage over eindejaarsshopping en -beleving zeker iets voor jou. Zet de lokale winkels, restaurants en cafés in the picture en laat iedereen zien wat jouw stad/gemeente in huis heeft. Staat er een tof winters event op het agenda? Ook dat kan je extra in de verf zetten tijdens een reportage van 3 of 5 minuten.

Winteruitstappen & vakantiespots

We doen het steeds vaker: reizen in de winter. Wat zijn de mooiste, maar misschien wel onbekende, wintervakantiespots? Welke uitstappen worden er deze winterperiode georganiseerd? En waar moet je zijn voor de beste après-ski? Laat het onze kijkers weten tijdens een toffe babbel van 3 minuten, ondersteund met door jou gekozen foto’s en prachtig beeldmateriaal.

Outdoor cooking

Als echte Bourgondiërs toveren we ook tijdens de winterperiode graag een feestmaal op tafel. Een ervaren chef of patissier maakt elke aflevering een winterproof gerecht of dessert klaar in een toffe buitensetting.

 

Zorg jij voor de lekkernijen en/of aankleding in de vorm van productplacement?

Op een subtiele manier gaan we aan de slag met jouw producten.

Wintersport

Wintersport is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Maar er is nog zoveel dat onze kijkers willen weten! Tijdens een actieve reportage laten we zien hoe je kan leren skiën, snowboarden of zelfs langlaufen. Op echte sneeuw, indoor of op matten?

Ook materiaal is van groot belang. Welke skibotten heb je nodig? Waarom is een helm zo belangrijk en hoe moet je al je materiaal onderhouden? Of huur je beter materiaal op locatie? Elke week krijgen onze kijkers handige tips die hen helpen om de wintervakantie zonder bevroren tenen en rillende handen door te komen.

Tips & DIY's

Wie niet op vakantie gaat maar gewoon lekker thuisblijft, gaat voor een winters interieur. Zorg jij voor handige tips? Hoe maken we bijvoorbeeld onze woning gezellig tijdens de winterperiode? Wat heb je nodig? Welke kleuren zijn in de mode? Welke winteraccessoires mogen zeker niet missen?

 

Toffe DIY’s houden ook de handige Harry’s onder onze kijkers warm tijdens “Hallo Winter!”. Aan de slag met zelfgemaakte wenskaarten!

 

Elk jaar cadeaustress? Geen zorgen, iedere week zorgen we voor 10 originele cadeautips. Van de nieuwste technische snufjes, tot een handgemaakte trui. Voor ieder wat wils!

Locatiehost

Wat zijn de wintertradities van bekend Vlaanderen? Wie zingt er kerstliederen rond de kerstboom en bij wie is gevulde kalkoen hét gerecht tijdens de feestdagen?

We nodigen wekelijks een Bekende Vlaming uit op een sfeervolle locatie om hun wintertradities met onze kijkers te delen.

Heb jij een magische locatie die zeker aan bod moet komen?

Wellness- en beautytips

Tijdens een aflevering van “Hallo Winter!” krijgen de kijkers wekelijks een wellness- of beautytip. Wat is een mooie partyoutfit met bijpassende accessoires? Welke kapsels moet je zeker eens proberen deze winter en wat is een perfecte make-up voor koude dagen?

Ook een wellnessbehandeling kan aan bod komen, of handige afslankingstips om na de feestdagen uit te proberen.

Deel jouw expertise met onze kijkers.

Uit-tips

Heb je een tof evenement in het vooruitzicht en wil je dit kort maar toch krachtig onder de aandacht brengen? Kies dan voor de uit-tips.

Onze programmahost babbelt de uit-tips aan elkaar en ondertussen worden de tips grafisch ondersteund door beeldmateriaal met daarop alle nuttige informatie.

Kies nu!

Ben je klaar voor je eerste stap richting de winterperiode en wil je meer weten over “Hallo Winter!”?

Neem dan zeker contact op met ons team via commercieel@rtv.be of bel ons op: +32 14 59 15 25

bottom of page